Warmtepartner

Bij de ontwikkeling van een warmtenet komt veel kijken. Eerst moet je het ontwerpen, dan moet je het aanleggen en vervolgens moet je het op de juiste manier runnen/beheren. Daar heb je voldoende kennis en vaardigheden voor nodig. Als coöperatie hebben we dat niet volledig in huis. Daarom hebben we samen met de gemeente en de Woningstichting besloten op zoek te gaan naar een bedrijf dat ons daarin kan helpen.

In de zoektocht naar het bedrijf (warmtepartner) dat het beste bij ons past, moeten we tegelijkertijd gaan ontdekken wat de beste manier is waarop we met dit bedrijf willen samenwerken.

De afgelopen maanden hebben we onder leiding van experts uit het hele land nagedacht over de manier waarop we onze partner en de organisatievorm gaan vinden. We hebben besloten om een zogenaamde “beauty contest” uit te schrijven; een verkiezing van de meest ideale warmtepartner.

Wij hebben onze visie, onze wensen, het proces en de selectiecriteria opgesteld in een zogenaamde  “uitvraag”.  Deze uitvraag, met informatie over de wijk, het technisch ontwerp en de business case is naar een aantal geïnteresseerde bedrijven gestuurd. Beide documenten vindt u op deze pagina

Uitvraag_WOW_warmtepartner_gezocht

Bijlagen_uitvraag_WOW