Wie wordt onze warmtepartner?

Om daadwerkelijk een  warmtenet te kunnen aanleggen is specifieke kennis en kunde nodig.  Als coöperatie hebben we dat niet allemaal in huis. Daarom zijn we op zoek naar een warmtepartner. We zoeken ook naar de  ideale organisatievorm om met deze partner samen op te trekken in de ontwikkeling, realisatie en exploitatie van het warmtenet.

Om deze partner en organisatievorm te vinden, organiseert coöperatie WOW een ‘beauty contest’  die zal resulteren in een intentieverklaring met de winnende partner voor het verder uitwerken van het project. Om partijen hierover te informeren, hebben we een mailing verstuurd. Zo zijn zij op de hoogte van ons initiatief en zo kunnen zij vast nadenken of het iets voor hen is. Je vindt hier de vooraankondiging die we verstuurd hebben.

Online thema avond 1 oktober a.s.

Tijdens de thema avond op 1 oktober a.s., vragen we bewoners met ons mee te denken over criteria voor deze “beauty contest” en hun aandachtspunten met ons te delen. Wil je hieraan mee doen? Stuur ons dan een mail. Je ontvangt van ons een zoomlink om mee te doen met de thema avond.